Ο καταναλωτής αποφασίζει πώς θέλει το προϊόν! Με την υποστήριξη και την αγορά των δικών μας προϊόντων, ελέγχουμε την προέλευσή τους, την αξία τους και την εμπορευματοποίησή τους.


Σήμερα, ποιος δεν θα ονειρευόταν να είναι σε θέση να δημιουργήσει τα δικά του προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια της βιωσιμότητας, της ευθύνης, της διαφάνειας και επίσης να αποφασίσει την οικονομική τους αξία; Να μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και ταυτόχρονα να αποφασίζουμε τις οικονομικές επιπτώσεις στην τελική τιμή πώλησης.

Τώρα στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξουμε θετικά το καθιερωμένο πλαίσιο, εμείς οι καταναλωτές αποφάσισαμε να εμπλακούμε περισσότερο στη σύλληψη και ως εκ τούτου στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των δικών μας προϊόντων με τη συνεργασία ορισμένων εταίρων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες μας Θα είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τα βασικά κριτήρια που συνθέτουν τις συνθήκες κατασκευής του προϊόντος.

Για να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία, μπορείτε να: - Συμμετάσχετε στα ερωτηματολόγια και να δημιουργείσετε μαζί μας τα δικά σας προϊόντα. - Να μοιραστείτε την ιδέα και τις προσπάθειές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ & Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΡΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ