Η Μάρκα του Καταναλωτή είναι ένας δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία προϊόντων με τη συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι οι καταναλωτές να αποφασίζουν για τις προδιαγραφές, τη ποιότητα και τη τιμή των προϊόντων, έχοντας πλήρη γνώση για το που πηγαίνουν τα χρήματά τους, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς. Ένα μοντέλο που στηρίζεται στη πλήρη διαφάνεια, ισότητα, αλληλεγγύη και την υγεία. 


ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Είναι κατανοητό ότι η Μάρκα του Καταναλωτή έχει πολύ δυνατό κοινωνικό χαρακτήρα μιας και θα εξασφαλίσει καλύτερες οικονομικές απολαβές για τους παραγωγούς, νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τους νέους στη χώρα, ηθική ικανοποίηση στους Έλληνες καταναλωτές που θα ηγούνται σαν αφεντικά αυτής της πρωτοβουλίας. Οι καταναλωτές είναι οι βασικοί επενδυτές των καταναλωτικών προϊόντων, εκείνοι που αποφασίζουν για το τι θέλουν να έχουν στο τραπέζι τους αλλά και εκείνοι που θα πρέπει να φροντίσουν αυτούς που με κόπους και ρίσκα φροντίζουν ώστε τα προϊόντα αυτά να φτάνουν σε αυτούς. Οι Έλληνες καταναλωτές με τη δική τους Μάρκα προϊόντων στηρίζουν άμεσα τους Έλληνες Παραγωγούς.!

Οφείλουμε να φροντίσουμε αυτούς που φροντίζουν να έχουμε τροφή στο τραπέζι μας.

Η Ελλάδα, που παραδοσιακά πέρα από το τουρισμό στηρίζεται στη γή και τη θάλασσα, μπορεί να βρει τις λύσεις από εμάς τους καταναλωτές και τους παραγωγούς. Οι αγρότες και παραγωγοί γενικά, για να το καταφέρουν αυτό πρέπει να αισθανθούν την ασφάλεια της υποστήριξης των Ελλήνων καταναλωτών. Οι Έλληνες καταναλωτές οφείλουν να τους εξασφαλίσουν όχι μόνο τα προς το ζην αλλά και την εγγύηση ότι θα μπορούν να συνεχίζουν το έργο τους, να προσφέρουν μία σταθερή και ποιοτική παραγωγή στους καταναλωτές και υπεύθυνα προϊόντα προς αυτούς και το περιβάλλον.

Οι νέοι της χώρας μας μπορούν να ονειρεύονται μία ποιοτική ζωή στην Ελλάδα. 

Οι νέοι μπορούν να ασχοληθούν με την Ελληνική γη, αγρότες, ζωοτρόφοι και κάθε λογής παραγωγικά επαγγέλματα. Εμείς οι καταναλωτές οφείλουμε να τους δείξουμε ότι σεβόμαστε τους κόπους τους, τις σπουδές τους, τα νιάτα τους, τη ζωή τους, την επιθυμία τους να ζήσουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια.

Σε μία εποχή βαθειάς κρίσης, οι Έλληνες μπορούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις, να πάρουν πρωτοβουλίες και να προσφέρουν λύσεις τόσο στα προσωπικά όσο και στα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τη χώρα μας, να γίνουν Αφεντικά στην μεγαλύτερη επιχείρηση στη χώρα.ΨΗΦΙΖΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ