ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Δημιουργούμε τη δική μας εμπορική μάρκα προϊόντων. Μία χρήσιμη μάρκα που δίνει νόημα στην κατανάλωσή μας. Μια μάρκα που προσφέρει μόνο καλά, υγιή και υπεύθυνα προϊόντα.
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ!

Όλα τα προϊόντα θα προέρχονται άμεσα από τις δικές μας προσδοκίες και τα δικά μας κριτήριά επιλογής.
Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της εμπορίοποίησης, οι καταναλωτές δεσμεύονται να επικυρώνουν τις προδιαγραφές μέσω ερωτηματολογίων που υποβάλλονται σε όλους πριν από την έναρξη δημιουργίας κάθε προϊόντος που θα διατίθεται στην αγορά.
Μετά την επικυροποίηση των αποτελεσμάτων, τα προϊόντα κατασκευάζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες οι οποίες δεσμεύονται πλάϊ μας να ακολουθούν τις ίδιες αξίες, ακολουθόντας υπεύθυνα και διαρκώς τις προδιαγραφές όπως αυτές έχουν οριστεί από τους καταναλωτές.
Τα έξοδα διαφήμισης αντοκαθίστανται από ένα επικοινωνιακό δίκτυο μεταξύ των καταναλωτών, το οποίο επιτρέπει μία σημαντική εξοικονόμιση στη τελική τιμή πώλησης.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ
Υποστηρίζοντας και αγοράζοντας καθένας μας τα δικά μας προϊόντα θα ελέγχουμε τη φύση τους, τη κατεύθυνση και την εμποριοποίησή τους.
Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας.
Είναι απλό και πρόκειται να μας ωφελήσει άμεσα όλους.


Ελάτε μαζί μας!

Η συνολική ανιχνευσιμότητα της παραγωγής και της σύνθεσης των προϊόντων θα μας εξασφαλίσει σταθερή και διαρκή εγγύηση για τη ποιότητά τους.
Με την υποστήριξη και την αγορά των δικών μας προϊόντων, θα ελέγξουμε τη φύση, την έννοια και το μάρκετινγκ. Με το τρόπο αυτό εμείς οι καταναλωτές στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς, αυτούς που με κόπους, θυσίες και υπευθυνότητα, φροντίζουν για τα προϊόντα που βάζουμε στο τραπέζι μας. Αγοράζοντας τα προϊόντα που εμείς δημιουργούμε, ανταμείβουμε καλύτερα τους παραγωγούς μας.


Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας!