Όλα τα προϊόντα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ


Ο καταναλωτής αποφασίζει πώς θέλει το κάθε προϊόν του! Με την υποστήριξη και την αγορά των δικών μας προϊόντων, ελέγχουμε την προέλευσή τους, την ποιότητά τους, την αξία τους και  στηρίζουμε τους Έλληνες Παραγωγούς!

Τα τρία πρώτα προϊόντα που ψήφισαν οι καταναλωτές να δημιουργήσουν πρώτα είναι το γάλα, το ελαιόλαδο και η φέτα.


ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ

ΓΑΛΑ

ΓΑΛΑ

Προτεινόμενη τιμή που ψηφίστηκε από τους καταναλωτές : 1,53€ ! Σύντομα διαθέσιμο στα ράφια (αναμένεται μέσα στον Μάιο)

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ελαιόλαδο του καταναλωτή! Αγνό ελαιόλαδο όπως θα το έχετε επιλέξει εσείς οι καταναλωτές! Σύντομα μαζί σας όλες οι προδιαγραφές ώστε να διαθέσουμε στην αγορά το δικό μας ελαιόλαδο.

Επόμενο στη λίστα

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Γιαούρτι από τους παραγωγούς μας για τo γάλα ; Πρόβειο ; Αγελαδινό; Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΦΕΤΑ

ΦΕΤΑ

Ελληνική παραδοσιακή φέτα από αιγοπρόβειο γάλα. Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΜΕΛΙ

ΜΕΛΙ

Αγνό Ελληνικό μέλι, απευθείας από τους παραγωγούς μας, κατασκευασμένο με τα κριτήρια των καταναλωτών! Ένα μέλι ποιοτικό αλλά και υπεύθυνο τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς το καταναλωτή.

Επόμενο στη λίστα

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Ένα από τα προϊόντα που θα μας απασχολήσει αρκετά. Η ποιότητα των τροφών και συμπληρωμάτων, ο τρόπος ανάπτυξης, ο χρόνος ανάπτυξης, η ευζωία και βέβαια η αμοιβή των παραγωγών.

Επόμενο στη λίστα

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Θέλετε σπαγγέτι, ταλιατέλες ή μήπως βίδες; Ολικής άλεσης; Σε τι συσκευασία; Έχοντας τις πρώτες ύλες από τους παραγωγούς μας θα φτιάξουμε όλοι μαζί τη δική μας μάρκα μακαρόνια στη τιμή που θα διαλέξουμε μαζί οι καταναλωτές.

Επόμενο στη λίστα

ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Το δικό μας βούτυρο, επιλεγμένο από τους παραγωγούς γάλακτος που θα συμμετέχουν και για το Γάλα του Καταναλωτή; Βιολογικό; Συσκευασία;

Επόμενο στη λίστα

ΠΑΤΑΤΕΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ

Πατάτες ελληνικές ή εισαγωγής ; Τι τύπου καλλιέργειας ; Τρόπος αποθήκευσης και διάρκεια ζωής ; Συσκευασία ; Θα μάθουμε μαζί για το πως θα δημιουργήσουμε τις δικές μας πατάτες από το χωράφι έως το ράφι.

Επόμενο στη λίστα

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ

Τα δικά μας αυγά. Τα θέλουμε ελευθέρας βοσκής ; Βιολογικής βοσκής ; Ότι και να διαλέξει ο καταναλωτής θα είναι δική του επιλογή και θα τη στηρίξουμε όλοι γιατί έτσι θα χαρίσουμε στο παραγωγό τους μία καλύτερη τύχη.

Επόμενο στη λίστα

ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΕΥΡΙ

Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

Πορτοκάλι ; Μήλο ; Μανταρίνι; Οι παραγωγοί μας έχουν αυτό που θέλουμε. Ας αποφασίσουμε πως το θέλουμε και ας κάνουμε τη δική μας σειρά χυμών για εμάς, τα παιδιά μας, για όλους τους καταναλωτές, μα πάνω από όλα τιμόντας τον κόπο των παραγωγών.


ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ


Συμμετέχοντας στη παραπάνω ψηφοφορία αποδέχεστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και αυτούς για την Προστασία των Προσωπικών σας δεδομένων. Με τη συμμετοχή σας σε μία ψηφοφορία, δίνοντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, αποδέχεστε την συμμετοχή σας στη λίστα αποστολής newsletter μας για ενημερωτικούς σκοπούς ή προσκλήσεις σε νέες ψηφοφορίες.


Γιατί να ψηφίσετε ;


✔️ΓΓΓιατί τα προϊόντα θα δημιουργηθούν σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές
✔️ΓιΓιατί η ψήφος σας είναι δήλωση συμμετοχής στις επόμενες ψηφοφορίες. Θα μπορούμε έτσι να σας ενημερώνουμε κάθε φορά που ένα ερωτηματολόγιο προϊόντος θα είναι online 
✔️Γιατί έμπρακτα στηρίζετε τους Παραγωγούς της χώρας μας
✔️Γιατί η Μάρκα Του Καταναλωτή «Ποιος είναι το Αφεντικό;» είναι η δική σας μάρκα και θέλουμε να είναι αξιόπιστη, δίκαιη, διαφανήςΣήμερα, ποιος δεν θα ονειρευόταν να είναι σε θέση να δημιουργήσει τα δικά του προϊόντα σύμφωνα με τα κριτήρια της βιωσιμότητας, της ευθύνης, της διαφάνειας και επίσης να αποφασίσει την οικονομική τους αξία; Να μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και ταυτόχρονα να αποφασίζουμε το οικονομικό αντίκτυπο στην τελική τιμή πώλησης;

Τώρα στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξουμε θετικά το καθιερωμένο πλαίσιο, εμείς οι καταναλωτές αποφάσισαμε να εμπλακούμε ενεργά και άμεσα στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των δικών μας προϊόντων με τη συνεργασία ορισμένων εταίρων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Θα είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τα βασικά κριτήρια και τις προδιαγραφές τους, τις συνθήκες κατασκευής και παραγωγής του κάθε προϊόντος από το χωράφι έως το ράφι.

Για να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία, μπορείτε να: - Συμμετάσχετε στα ερωτηματολόγια και να δημιουργείσετε μαζί μας τα δικά σας προϊόντα. - Να μοιραστείτε την ιδέα και τις προσπάθειές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ