WebTv Επεισόδιο της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

«Πορτρέτα Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το έργο #CAP2fork, τους στόχους, τις δράσεις και τα αποτελέσματά του στην ιστοσελίδα του έργου



Κάθε επεισόδιο της σειράς «Πορτρέτα Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο» επικεντρώνεται σε έναν βασικό παράγοντα της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Στόχος είναι να δώσει τον λόγο στους πρωταγωνιστές της βιώσιμης μετάβασης του συστήματος τροφίμων ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, αλλά και να αναδείξουμε τη συμβολή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη βιωσιμότητα.

Το 2ο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους καταναλωτές. Για τις ανάγκες των καταναλωτών και το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της βιωσιμότητας του συστήματος τροφίμων παίρνει τον λόγο ο Λάμπης Κώτσου, συνιδρυτής της πρωτοβουλίας «Ποιος είναι το Αφεντικό; Η Μάρκα του Καταναλωτή».

Ευχαριστούμε πολύ την "GAIA Επιχειρείν" για την πρόσκληση και τη στήριξη στην πρωτοβουλία καθώς και την “Ύπαιθρο Χώρα” που συνεχίζει να είναι πλάι στην προσπάθεια από την πρώτη στιγμή.

#CAP2Fork #FarmToFork #ΑπότοΑγρόκτημαστοΠιάτο #ΠορτρέταΑπότοΑγρόκτημαστοΠιάτο #Farm2Forkportraits #ΕφοδιαστικήΑλυσίδαΤροφίμων #ΑγροτικόςΤομέας #ΒιώσιμηΠαραγωγή #ΒιώσιμαΣυστήματαΤροφίμων #EuropeanGreenDeal #ΕυρωπαϊκήΠράσινηΣυμφωνία #IMCAP #ΚΑΠ #CAP #GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ #GAIAEPICHEIREIN