Εκτακτη Συνάντηση Μελών !

Η έκτακτη συνάντηση μελών πραγματοποιήθηκε στις 11/2/2022 με σκοπό την ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις με τις αλυσίδες. Όπως ανακοινώθηκε :

- Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε δραστική μείωση της στήριξης στην πρωτοβουλία, κρατώντας τα προϊόντα μόλις στα 7 Mega καταστήματα. Αυτό προκάλεσε μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στην πρωτοβουλία με κύρια, το σοβαρό αντίκτυπο στις οικογένειες παραγωγών που στηρίζονται από την πρωτοβουλία αλλά και αυτών που είναι στη λίστα μας. Οι καταναλωτές σεβόμαστε βεβαίως την ΑΒ και την στήριξη που έδειξε δύο χρόνια και ελπίζουμε ότι η κατάσταση αυτή θα είναι προσωρινή και ότι οι αξίες τις πρωτοβουλίας, τις οποίες η ΑΒ έχει δημόσια υποστηρίξει ότι μοιράζεται, θα αποτελέσουν και πάλι προτεραιότητα για την αλυσίδα ώστε να την έχουμε πιο δυναμικά στο πλευρό μας. Αποφασίστηκε, πέραν από την συνεχή ζήτηση στην ΑΒ από τους καταναλωτές για την επανατοποθέτηση των προϊόντων, να πραγματοποιηθεί  επικοινωνία με τις υπόλοιπες αλυσίδες και αιτήματα προς την κατεύθυνση αυτή της εύρεσης των αλληλέγγυων προϊόντων των καταναλωτών ώστε περισσότεροι από εμάς να τα βρίσκουμε.

- Η My Market επιθυμώντας να επεκτείνει την στήριξή της στην πρωτοβουλία, ζήτησε την βοήθεια των μελών ώστε περισσότεροι καταναλωτές να μάθουν ότι μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα στα ράφια της. Εκείνη δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα τοποθετεί τα προϊόντα σε όποιο κατάστημα υπάρχει αίτημα με στόχο τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα σε περισσότερους ώστε να καλυφθεί το και το κενό που αφήνει η ΑΒ.