ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ! ΠΑΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ;

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ !

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, οι πατάτες είναι το επόμενο προϊόν το οποίο θα ψηφίσουμε. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει την έρευνα και είμαστε στο στήσιμο του ερωτηματολογίου. Δεν πάμε να ελέγξουμε προδιαγραφές αλλά να εντοπίσουμε κάποιες από αυτές που θα ελέγχουμε στη συνέχεια.  Οι παραγωγοί παράτας έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις πατάτες σου, να γνωρίσεις τους παραγωγούς και να μάθεις πως η πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα και της βιωσιμότητας ; Δήλωσε συμμετοχή και έλα μαζί μας !



Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου PLOUTOS H2020 και του πιλοτικού στο οποίο ηγείται η πρωτοβουλία μας, οργανώνουμε μια επίσκεψη στα αγροτεμάχια ενός από του παραγωγού πατάτας της πρωτοβουλίας στη Μεσσήνη (Open Day). Εκεί θα συναντηθούμε και με τους υπόλοιπους παραγωγούς πατάτας, τους υπεύθυνους της εταιρείας που θα κάνει τη συσκευασία, άλλους παράγοντες και τους εταίρους μας στο πρόγραμμα από την εταιρεία NEUROPUBLIC που έχουν να μας μάθουν πολλά για το Smart Farming και όχι μόνο ! 

Η επίσκεψη αυτή είναι σημαντική γιατί όλοι εμείς θα μάθουμε :

  • Πως καλλιεργούνται οι πατάτες μας και να γνωρίσουμε τους παραγωγούς.
  • Τι είναι το πρόγραμμα Ploutos H2020 και ποιος ο ρόλος των καταναλωτών της πρωτοβουλίας.
  • Τα πάντα για τις έξυπνες τεχνολογικές λύσεις Smart Farming Solutions Gaiasense που έχουν εγκατασταθεί στους παραγωγούς χάρη στη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Ploutos H2020.
  • Τι προσφέρουν σε διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα σε εμάς τους καταναλωτές οι τεχνολογικές αυτές λύσεις.
  • Τι προσφέρουν στους παραγωγούς οι έξυπνες τεχνολογίες στο χωράφι τους.
  • Πως συμμετέχουμε στη βιωσιμότητα (οικονομία, περιβάλλον, κοινωνία) μέσω της πρωτοβουλίας και πως επηρεάζουμε θετικά τους γύρω μας και άλλες χώρες.

Όπως σε όλες τις επισκέψεις μας, θα υπάρχει βιντεοσκόπηση στα πλαίσια των γυρισμάτων ντοκιμαντέρ της πρωτοβουλίας και για λόγους διαφάνειας, ώστε να δείξουμε σε όλους τους καταναλωτές τα όσα διαδραματίζονται στις δράσεις μας. Επίσης το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προωθηθεί και σε όλους τους εταίρους του προγράμματος Ploutos H2020 και στην επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δήλωσε συμμετοχή έως τις 13 Ιουνίου και πέρασε μια μέρα μαζί μας στη Μεσσηνία ! Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη (μεταφορά, γεύμα...) , ενώ θα έχουμε και εκπλήξεις ! Στείλε email ή κάλεσέ μας σήμερα !