ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ;

Σήμερα οι δύο πρώτοι κωδικοί που δημιουργήσαμε οι καταναλωτές, το φρέσκο αγελαδινό γάλα σε πλήρες και ελαφρύ, είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 300 καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος. Η ΑΒ είναι η πρώτη αλυσίδα που στήριξε την προσπάθεια αυτή δίνοντας χώρο στα ράφια της και επενδύοντας στην πρωτοβουλία των καταναλωτών. 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΒ

Ο SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος, Δημήτρης Πρίντζιος, δήλωσε σχετικά:

«Από την πρώτη στιγμή, «αγκαλιάσαμε» αυτή τη νέα και πρωτοπόρα -για τη χώρα- πρωτοβουλία, καθώς διαχρονικά στηρίζουμε την ελληνική πρωτογενή παραγωγή και εμπιστευόμαστε τους Έλληνες Παραγωγούς, που με μεράκι γεμίζουν το τραπέζι μας με τα πιο εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία «Ποιος είναι το αφεντικό ; - Η Μάρκα του Καταναλωτή » είναι μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της φροντίδας που επιδεικνύουμε για την ελληνική γη. Κι ένας τρόπος να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή δεκάδων οικογενειών παραγωγών γάλακτος, ώστε να επιβιώσουν, να εξελιχθούν και μαζί τους και άλλα παρακλάδια του τομέα της Γεωργίας και όχι μόνο.» 


Και μετά ; Τι πρέπει να κάνουμε οι καταναλωτές ;

Φροντίζουμε τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα παντού και πάντα!

Όλοι οι καταναλωτές μπορούμε :

  • Να ελέγχουμε την ορθή παρουσία των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων.
  • Να ζητάμε την τοποθέτησή τους στους Διευθυντές των καταστημάτων που επισκεπτόμαστε.
  • Να ενημερώνουμε για την παρουσία/απουσία των προϊόντων στα καταστήματα
  • Να ενημερώνουμε άλλους καταναλωτές για την πρωτοβουλία

Γι’αυτό μην διστάζετε ! Ζητήστε την τοποθέτηση των προϊόντων παντού όπου ψωνίζεται, στηρίξτε την προσπάθεια. Είναι στο χέρι όλων μας!

Αφεντικά είμαστε εμείς οι καταναλωτές. Η “Ποιος είναι το Αφεντικό;” είναι η Μάρκα του Καταναλωτή και τα προϊόντα της πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους τους καταναλωτές. Έτσι μπορούμε να στηρίζουμε περισσότερες οικογένειες παραγωγών, την βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μέσω της στήριξης του πρωτογενούς τομέα.