Οι καταναλωτές δημιουργούμε τα δικά μας προϊόντα

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

   Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

   Η “Ποιος είναι το Αφεντικό;” είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από εμάς τους καταναλωτές, ώστε να ανακτήσουμε τον έλεγχο των τροφίμων μας, με το να είμαστε ενεργά συμμέτοχοι στην δημιουργία τους από το χωράφι και τη φάρμα των παραγωγών έως την εμποριοποίησή τους. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μέσω της στήριξης του αγροφιατροφικού τομέα, στηρίζοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

   ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;

   Όλοι οι καταναλωτές μπορούν :

   • Να ψηφίζουν τις προδιαγραφές των επόμενων προϊόντων
   • Να διαμορφώνουν το TOP3 των επόμενων προϊόντων στη λίστα
   • Να ενημερώνουν για την παρουσία/απουσία των προϊόντων στα καταστήματα
   • Να δεσμευθούν ακόμη περισσότερο με το να γίνουν μέλη με το συμβολικό 1€

   Το να γίνεις μέλος σημαίνει :

   • Να ψηφίζω στην ετήσια Γενική Συνέλευση για τις αποφάσεις και κατευθύνσεις του συνεταιρισμού
   • Να ψηφίζουμε συλλογικά για την εξέλιξη των προϊόντων
   • Να γνωρίζεις από κοντά τους παραγωγούς και εταίρους που κατασκευάζουν τα προϊόντα
   • Να επιβεβαιώνεις από κοντά τις προδιαγραφές που όλοι μαζί διαμορφώσαμε
   • Να συμμετέχεις ή και να οργανώνεις ενέργειες προώθησης της πρωτοβουλίας στα καταστήματα
   • Να συμμετέχεις σε ενέργειες, συναντήσεις και ραντεβού (με τα σουπερμάρκετ, τα υπόλοιπα μέλη...)

   ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ

   Τελευταία νέα

   Διαθέσιμη η εφαρμογή των καταναλωτών !

   Είναι γεγονός 🙌, οι καταναλωτές έχουμε τη δική μας mobile εφαρμογή!🤳 Κατεβάστε την σήμερα και κοινοποιήστε ώστε και άλλοι να κάνουν το ίδιο! Μπορείτε να δείτε ποια καταστήματα γύρω σας έχουν τα προϊόντα, να επιβεβαιώσετε την παρουσία ή απουσία τους από τα ράφια, να αιτηθείτε στο κατάστημα απευθείας αυτά που δεν είναι στα ράφια και επιθυμείτε να αγοράζετε, να κοινοποιήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το αίτημα που κάνατε, να δείτε τα προϊόντα, τις προδιαγραφές τους, να ψηφίσετε το επόμενο διαθέσιμο ρωτηματολόγιο και πολλά άλλα!


   Είναι απίστευτο! Η πρωτοβουλία μας, ΝΑΙ αυτή εμάς των καταναλωτών, προσκλήθηκε να παρουσιάσει το έργο της και τις αξίες της στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη (ΟΗΕ) τον προσεχή Μάϊο. #ΑλλάζουμεΖωές στηρίζουμε συνανθρώπους μας, όχι μόνο με την #ΣτήριξηΣτουςΠαραγωγούς αλλά και με το άμεσο θετικό αντίκτυπο και στους τρεις πυλώνες της βιωσιμότητας (#Κοινωνία, #Περιβάλλον, #Οικονομία). Είμαστε απλοί καταναλωτές που θελήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο της κατανάλωσής μας, προσφέροντας αξιοπρεπή αμοιβή στους παραγωγούς μας, διαμορφώνοντας θετικές πρακτικές για την υγεία μας, το περιβάλλον, την ευζωία, επηρεάζοντας την κοινωνίας και τον τόπο μας. Γίνετε και εσείς μέλη μας, γίνετε και εσείς ένας ενεργός καταναλωτής, μην μένετε αμέτοχοι ! Σε 10 χώρες οι καταναλωτές αλλάζουμε τον κόσμο με την #ΥπεύθυνηΚατανάλωση και τώρα θα βοηθήσουμε καταναλωτές και σε άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο!


   ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ | ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ Δ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ & ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΚΗ

   Δείτε την επίσκεψη στη φάρμα του κύριου Δημήτρη στα Τρίκαλα και στο εργοστάσιο του εταίρου μας ΤΡΙΚΚΗ. Οι καταναλωτές γνωρίζουμε από κοντά όσους συμμετέχουν στην παραγωγή των προϊόντων μας, τους παραγωγούς και τους εταίρους μας, μαθαίνουμε τα πάντα. Μια μοναδική ευκαιρία που όχι μόνο επιτρέπει στους παραγωγούς να μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και το πάθος τους για τη δουλειά τους αλλά και σε εμάς να τους γνωρίσουμε από κοντά, να δούμε τις ανάγκες τους και να δώσουμε διαφάνεια στην διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας.


   Η My Market στηρίζει την πρωτοβουλία !

   Από τον Σεπτέμβριο του 2021 η αλυσίδα Μy Market ξεκίνησε την δική της δυναμική στήριξη στην πρωτοβουλία. Ήδη στα ράφια έχουν κάνει την εμφάνισή τους το φρέσκο αγελαδινό γάλα και τα στραγγιστά γιαούρτια στηρίζοντας έτσι άμεσα παραγωγούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Η στήριξη της My Market αναμένεται να ενταθεί στο επόμενο διάστημα με την επέκταση σε ακόμη περισσότερα καταστήματα κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερους παραγωγούς. 

   Σύντομα μια ακόμη μεγάλη αλυσίδα θα ανακοινώσει την στήριξή της στην πρωτοβουλία! Μείνετε συντονισμένοι !

   Ας ελπίσουμε και άλλες αλυσίδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.   live on twitter!