ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Εμείς οι καταναλωτές έχουμε ηθικό δικαίωμα να γνωρίζουμε τι καταναλώνουμε, τον τόπο και τον τρόπο παραγωγής του κάθε προϊόντος και να εκφράζουμε την άποψή μας. Θέλουμε να γνωρίζουμε το κάθε ευρώ που επενδύουμε πως και σε ποιον μοιράζεται, από το χωράφι και το στάβλο του παραγωγού μέχρι το ράφι του καταστήματος, πριν φτάσει στα χέρια μας. Θέλουμε να ξέρουμε, πως τα χρήματα που επενδύουμε αγοράζοντας ένα προϊόν, είναι αρκετά για να επιβιώνει ο παραγωγός του. Αλλά και ακόμη πιο μακριά, θέλουμε να ξέρουμε πως οι δικές μας επιλογές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη διατροφή μας, την ανάπτυξη του κλάδου της γεωργίας, το περιβάλλον, την Ελληνική Οικονομία.Για όλους τους παραπάνω λόγους, εμείς οι καταναλωτές αποφασίσαμε να εμπλακούμε ενεργά και να δημιουργήσουμε τη δική μας μάρκα. Τη Μάρκα του Καταναλωτή «Ποιος είναι το Αφεντικό;»..

Τι είναι όμως η "Μάρκα του Καταναλωτή"; Είναι, επί της ουσίας, ένας δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία προϊόντων με τη συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι οι καταναλωτές να αποφασίζουν για τις προδιαγραφές, τη ποιότητα και τη τιμή των προϊόντων, έχοντας πλήρη γνώση για το που πηγαίνουν τα χρήματά τους, στηρίζοντας τους παραγωγούς της χώρας μας. Ένα μοντέλο που στηρίζεται στη πλήρη διαφάνεια, ισότητα, αλληλεγγύη και την υγεία.

Ποιος είναι το Αφεντικό; η Μάρκα του Καταναλωτή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

                                                                                                                                                                                                                         

ONLINE ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ !


Ένα νέο προϊόν δημιουργούμε οι καταναλωτές, το στραγγιστό γιαούρτι ! Καλούμαστε λοιπόν όλοι να διαμορφώσουμε τις προδιαγραφές που επιθυμούμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό στους παραγωγούς, το περιβάλλον, τις καλές πρακτικές ευζωίας των ζώων, την ποιότητα, την υγεία μας, ώστε να γνωρίζουμε τα πάντα ! Βοηθήστε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο και ποιοτικό προϊόν στηρίζοντας τους παραγωγούς του ώστε να ζουν αξιοπρεπώς από το επάγγελμά τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να μπορούν να μας προσφέρουν το προϊόν που τους ζητάμε. Το στραγγιστό γιαούρτι όπως εσείς το επιθυμείτε, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής που όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε μέσα από τις επιλογές μας !


Το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε τριπλέτα 3 χ 200γρ. Η τιμή που διαμορφώνουμε αφορά λοιπόν το σύνολο της τριπλέτας (τρία γιαούρτια). Ανάλογα με τα αποτελέσματα, περισσότεροι από έναν τύπο μπορεί να δημιουργηθούν.

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ

                                                                                                                                                                                                                         

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ

Αυτό το ελαιόλαδο προέρχεται από ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες που υποστηρίζουν την ισορροπία της φύσης & την ανάπτυξη του πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές. Η συγκομιδή των καρπών έχει πραγματοποιηθεί σε ανοιχτά τελάρα για ποιοτικότερο αερισμό και συντήρηση της ποιότητας τους έως την εξαγωγή του ελαιόλαδου, προστατεύοντας άριστα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Η εξαγωγή του έγινε εν ψυχρό σε 2-φασικό οικολογικό σύστημα για  ανώτερη ποιότητα, προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας & νερού. Είναι φιλτραρισμένο ώστε να διατηρούνται ανέπαφα στον χρόνο όλα τα χαρακτηριστικά & η θρεπτική του αξία, αποκτώντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι παραγωγοί του λαμβάνουν μια σωστή αμοιβή, μπορούν να βελτιώνουν την δραστηριότητά τους και να δίνουν προοπτική στις επόμενες γενιές.

Διαμορφώνοντας εμείς οι ίδιοι οι καταναλωτές αυτά τα κριτήρια, επιτρέπουμε στους παραγωγούς να ζουν αξιοπρεπώς από το επάγγελμά τους, ενώ σε αντάλλαγμα επωφελούμαστε με ποιο ποιοτικά, βιώσιμα και υπεύθυνα προϊόντα, για τα οποία γνωρίζουμε τα πάντα. Γίνετε συμμέτοχοι στη διαδικασία δημιουργίας και άλλων τέτοιων προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα για το ελαιόλαδο εδώ

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται στα ράφια !

                                                                                                                                                                                                                         

Twitting !