ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Αποτελέσματα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δημιουργούμε στην Ελλάδα τη Μάρκα του Καταναλωτή - «Ποιος είναι το Αφεντικό;». Η εφαρμογή ενός σχεδίου, ενός κινήματος που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην εμποριοποίηση των καταναλωτικών προϊόντων αλλά και μεγάλες αλλαγές στη βιωσιμότητα των παραγωγών.

Η Μάρκα του Καταναλωτή, επιτρέπει σε όλους μας να δημιουργήσουμε συλλογικά τις προδιαγραφές ενός προϊόντος, να το κατασκευάσουμε όπως θέλουμε και να το διαθέσουμε για πώληση στην κατάλληλη τιμή.

Τι είναι όμως η "Μάρκα του Καταναλωτή"; Είναι, επί της ουσίας, ένας δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία προϊόντων με τη συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι οι καταναλωτές να αποφασίζουν για τις προδιαγραφές, τη ποιότητα και τη τιμή των προϊόντων, έχοντας πλήρη γνώση για το που πηγαίνουν τα χρήματά τους, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς. Ένα μοντέλο που στηρίζεται στη πλήρη διαφάνεια, ισότητα, αλληλεγγύη και την υγεία.

Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η εταιρεία της Μάρκας του Καταναλωτή "Ποιος είναι το Αφεντικό;"  παρουσίασε και ανέλυσε την ιδέα και το τρόπο ανάπτυξής της στο Forum Αγροδιατροφής.

Η κίνησή μας να δημιουργήσουμε τη Μάρκα του Καταναλωτή αποτελεί μία ελπίδα για το αύριο των Ελλήνων παραγωγών και μία αξιόπιστη λύση για τους καταναλωτές στη χώρα μας. 

Η Μάρκα του Καταναλωτή  “Ποιος είναι το Αφεντικό;” παρουσιάστηκε στον Ελληνικό κόσμο του αγροδιατροφικού τομέα με τεράστια επιτυχία!

“Ο καταναλωτής, ο βασικότερος επενδυτής, πυλώνας ανάπτυξης και εγγυητής διαφάνειας & ισότητας. Ο καταναλωτής με τη μάρκα του προσφέρει βιωσιμότητα και ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο παίρνοντας τις επιλογές στα χέρια του"


Video


Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΥΠΑΙΘΡΟΣ"  του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
αφιερωμένη στη Μάρκα του Καταναλωτή "Ποιος είναι το Αφεντικό;"

Εμείς οι καταναλωτές έχουμε ηθικό δικαίωμα να γνωρίζουμε τι καταναλώνουμε, τον τόπο και τον τρόπο παραγωγής του κάθε προϊόντος και να εκφράζουμε την άποψή μας. Θέλουμε να γνωρίζουμε το κάθε ευρώ που επενδύουμε πως και σε ποιον μοιράζεται πριν φτάσει στα χέρια μας. Θέλουμε να ξέρουμε, πως τα χρήματα που επενδύουμε αγοράζοντας ένα προϊόν, είναι αρκετά για να επιβιώνει ο παραγωγός του. Θέλουμε να ξέρουμε πως οι δικές μας επιλογές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη διατροφή μας, την ανάπτυξη του κλάδου της γεωργίας, το περιβάλλον.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σύντομα το ερωτηματολόγιο προς ψήφιση

ΓΑΛΑ

ΓΑΛΑ

Γάλα αγελάδος, υψηλής παστερίωσης, πλήρες 3,5%. Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τις προδιαγραφές του και να το διαθέσουμε σύντομα στην αγορά. Το γάλα αυτό θα ανταμείβει τον παραγωγό του στη σωστή τιμή την οποία θα έχουμε επιλέξει εμείς οι καταναλωτές!

Επόμενο στη λίστα

ΦΕΤΑ

ΦΕΤΑ

Ελληνική παραδοσιακή φέτα από αιγοπρόβειο γάλα. Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ελαιόλαδο του καταναλωτή! Αγνό ελαιόλαδο όπως θα το έχετε επιλέξει εσείς οι καταναλωτές! Σύντομα μαζί σας όλες οι προδιαγραφές ώστε να διαθέσουμε στην αγορά το δικό μας ελαιόλαδο.

Επόμενο στη λίστα

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Γιαούρτι από τους παραγωγούς μας για το "Γάλα του καταναλωτή". Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ

Τα δικά μας αυγά. Τα θέλουμε ελευθέρας βοσκής ; Βιολογικής βοσκής ; Ότι και να διαλέξει ο καταναλωτής θα είναι δική του επιλογή και θα τη στηρίξουμε όλοι γιατί έτσι θα χαρίσουμε στο παραγωγό τους μία καλύτερη τύχη.

Επόμενο στη λίστα

ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΕΥΡΙ

Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Θέλετε σπαγγέτι, ταλιατέλες ή μήπως βίδες; Ολικής άλεσης; Σε τι συσκευασία; Έχοντας τις πρώτες ύλες από τους παραγωγούς μας θα φτιάξουμε όλοι μαζί τη δική μας μάρκα μακαρόνια στη τιμή που θα διαλέξουμε μαζί οι καταναλωτές.

Επόμενο στη λίστα

ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Το βούτυρο του καταναλωτή, επιλεγμένο από τους παραγωγούς γάλακτος που θα συμμετέχουν και για το Γάλα του Καταναλωτή.

Επόμενο στη λίστα

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

Πορτοκάλι ; Μήλο ; Μανταρίνι; Οι παραγωγοί μας έχουν αυτό που θέλουμε. Ας αποφασίσουμε πως το θέλουμε και ας κάνουμε τη δική μας σειρά χυμών για εμάς, τα παιδιά μας, για όλους τους καταναλωτές, μα πάνω από όλα τιμόντας τον κόπο των παραγωγών.

Επόμενο στη λίστα

ΜΕΛΙ

ΜΕΛΙ

Αγνό Ελληνικό μέλι, απευθείας από τους παραγωγούς μας, κατασκευασμένο με τα κριτήρια των καταναλωτών! Ένα μέλι ποιοτικό αλλά και υπεύθυνο τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς το καταναλωτή.

Twitting !