Οι καταναλωτές δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

   Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

   Η “Ποιος είναι το Αφεντικό;” είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από εμάς τους καταναλωτές, ώστε να ανακτήσουμε τον έλεγχο των τροφίμων μας, με το να είμαστε ενεργά συμμέτοχοι στην δημιουργία τους από το χωράφι και τη φάρμα των παραγωγών έως την εμποριοποίησή τους.

   ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;

   Όλοι οι καταναλωτές μπορούν :

   • Να ψηφίζουν τις προδιαγραφές των επόμενων προϊόντων
   • Να διαμορφώνουν το TOP3 των επόμενων προϊόντων στη λίστα
   • Να ενημερώνουν για την παρουσία/απουσία των προϊόντων στα καταστήματα
   • Να δεσμευθούν ακόμη περισσότερο με το να γίνουν μέλη με το συμβολικό 1€

   Το να γίνεις μέλος σημαίνει :

   • Να ψηφίζω στην ετήσια Γενική Συνέλευση για τις αποφάσεις και κατευθύνσεις του συνεταιρισμού
   • Να ψηφίζουμε συλλογικά για την εξέλιξη των προϊόντων
   • Να γνωρίζεις από κοντά τους παραγωγούς και εταίρους που κατασκευάζουν τα προϊόντα
   • Να επιβεβαιώνεις από κοντά τις προδιαγραφές που όλοι μαζί διαμορφώσαμε
   • Να συμμετέχεις ή και να οργανώνεις ενέργειες προώθησης της πρωτοβουλίας στα καταστήματα
   • Να συμμετέχεις σε ενέργειες, συναντήσεις και ραντεβού (με τα σουπερμάρκετ, τα υπόλοιπα μέλη...)

   Τελευταία νέα

   Online το ερωτηματολόγιο για το γιαούρτι

   Ένα νέο προϊόν δημιουργούμε οι καταναλωτές, το στραγγιστό γιαούρτι ! Καλούμαστε λοιπόν όλοι να διαμορφώσουμε τις προδιαγραφές που επιθυμούμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό στους παραγωγούς, το περιβάλλον, τις καλές πρακτικές ευζωίας των ζώων, την ποιότητα, την υγεία μας, ώστε να γνωρίζουμε τα πάντα ! Βοηθήστε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο και ποιοτικό προϊόν στηρίζοντας τους παραγωγούς του ώστε να ζουν αξιοπρεπώς από το επάγγελμά τους, δίνοντάς τους την δυνατότητα να μπορούν να μας προσφέρουν το προϊόν που τους ζητάμε. Το στραγγιστό γιαούρτι όπως εσείς το επιθυμείτε, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής που όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε μέσα από τις επιλογές μας !


   Το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε τριπλέτα 3 χ 200γρ. Η τιμή που διαμορφώνουμε αφορά λοιπόν το σύνολο της τριπλέτας (τρία γιαούρτια). Ανάλογα με τα αποτελέσματα, περισσότεροι από έναν τύπο μπορεί να δημιουργηθούν.


   ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ

   Αυτό το ελαιόλαδο προέρχεται από ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες που υποστηρίζουν την ισορροπία της φύσης & την ανάπτυξη του πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές. Η συγκομιδή των καρπών έχει πραγματοποιηθεί σε ανοιχτά τελάρα για ποιοτικότερο αερισμό και συντήρηση της ποιότητας τους έως την εξαγωγή του ελαιόλαδου, προστατεύοντας άριστα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Η εξαγωγή του έγινε εν ψυχρό σε 2-φασικό οικολογικό σύστημα για ανώτερη ποιότητα, προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας & νερού. Είναι φιλτραρισμένο ώστε να διατηρούνται ανέπαφα στον χρόνο όλα τα χαρακτηριστικά & η θρεπτική του αξία, αποκτώντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι παραγωγοί του λαμβάνουν μια σωστή αμοιβή, μπορούν να βελτιώνουν την δραστηριότητά τους και να δίνουν προοπτική στις επόμενες γενιές.


   live on twitter!