ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Αποτελέσματα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δημιουργούμε στην Ελλάδα τη Μάρκα του Καταναλωτή - «Ποιος είναι το Αφεντικό;». Η εφαρμογή ενός σχεδίου, ενός κινήματος που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην εμποριοποίηση των καταναλωτικών προϊόντων αλλά και μεγάλες αλλαγές στη βιωσιμότητα των παραγωγών.

Η Μάρκα του Καταναλωτή, επιτρέπει σε όλους μας να δημιουργήσουμε συλλογικά τις προδιαγραφές ενός προϊόντος, να το κατασκευάσουμε όπως θέλουμε και να το διαθέσουμε για πώληση στην κατάλληλη τιμή.

Τι είναι όμως η "Μάρκα του Καταναλωτή"; Είναι, επί της ουσίας, ένας δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία προϊόντων με τη συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι οι καταναλωτές να αποφασίζουν για τις προδιαγραφές, τη ποιότητα και τη τιμή των προϊόντων, έχοντας πλήρη γνώση για το που πηγαίνουν τα χρήματά τους, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς. Ένα μοντέλο που στηρίζεται στη πλήρη διαφάνεια, ισότητα, αλληλεγγύη και την υγεία.

Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η εταιρεία της Μάρκας του Καταναλωτή "Ποιος είναι το Αφεντικό;"  παρουσίασε και ανέλυσε την ιδέα και το τρόπο ανάπτυξής της στο Forum Αγροδιατροφής.

Η κίνησή μας να δημιουργήσουμε τη Μάρκα του Καταναλωτή αποτελεί μία ελπίδα για το αύριο των Ελλήνων παραγωγών και μία αξιόπιστη λύση για τους καταναλωτές στη χώρα μας. 

Η Μάρκα του Καταναλωτή  “Ποιος είναι το Αφεντικό;” παρουσιάστηκε στον Ελληνικό κόσμο του αγροδιατροφικού τομέα με τεράστια επιτυχία!

“Ο καταναλωτής, ο βασικότερος επενδυτής, πυλώνας ανάπτυξης και εγγυητής διαφάνειας & ισότητας. Ο καταναλωτής με τη μάρκα του προσφέρει βιωσιμότητα και ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο παίρνοντας τις επιλογές στα χέρια του"


Video


Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΥΠΑΙΘΡΟΣ"  του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
αφιερωμένη στη Μάρκα του Καταναλωτή "Ποιος είναι το Αφεντικό;"

Εμείς οι καταναλωτές έχουμε ηθικό δικαίωμα να γνωρίζουμε τι καταναλώνουμε, τον τόπο και τον τρόπο παραγωγής του κάθε προϊόντος και να εκφράζουμε την άποψή μας. Θέλουμε να γνωρίζουμε το κάθε ευρώ που επενδύουμε πως και σε ποιον μοιράζεται πριν φτάσει στα χέρια μας. Θέλουμε να ξέρουμε, πως τα χρήματα που επενδύουμε αγοράζοντας ένα προϊόν, είναι αρκετά για να επιβιώνει ο παραγωγός του. Θέλουμε να ξέρουμε πως οι δικές μας επιλογές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη διατροφή μας, την ανάπτυξη του κλάδου της γεωργίας, το περιβάλλον.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σε διαδικασία δημιουργίας

ΓΑΛΑ

ΓΑΛΑ

Γάλα αγελάδος, υψηλής παστερίωσης, πλήρες 3,5%. Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τις προδιαγραφές του και να το διαθέσουμε σύντομα στην αγορά. Το γάλα αυτό θα ανταμείβει τον παραγωγό του στη σωστή τιμή την οποία θα έχουμε επιλέξει εμείς οι καταναλωτές!

Επόμενο στη λίστα

ΦΕΤΑ

ΦΕΤΑ

Ελληνική παραδοσιακή φέτα από αιγοπρόβειο γάλα. Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ελαιόλαδο του καταναλωτή! Αγνό ελαιόλαδο όπως θα το έχετε επιλέξει εσείς οι καταναλωτές! Σύντομα μαζί σας όλες οι προδιαγραφές ώστε να διαθέσουμε στην αγορά το δικό μας ελαιόλαδο.

Επόμενο στη λίστα

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Γιαούρτι από τους παραγωγούς μας για το "Γάλα του καταναλωτή". Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ

Τα δικά μας αυγά. Τα θέλουμε ελευθέρας βοσκής ; Βιολογικής βοσκής ; Ότι και να διαλέξει ο καταναλωτής θα είναι δική του επιλογή και θα τη στηρίξουμε όλοι γιατί έτσι θα χαρίσουμε στο παραγωγό τους μία καλύτερη τύχη.

Επόμενο στη λίστα

ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΕΥΡΙ

Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Θέλετε σπαγγέτι, ταλιατέλες ή μήπως βίδες; Ολικής άλεσης; Σε τι συσκευασία; Έχοντας τις πρώτες ύλες από τους παραγωγούς μας θα φτιάξουμε όλοι μαζί τη δική μας μάρκα μακαρόνια στη τιμή που θα διαλέξουμε μαζί οι καταναλωτές.

Επόμενο στη λίστα

ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Το βούτυρο του καταναλωτή, επιλεγμένο από τους παραγωγούς γάλακτος που θα συμμετέχουν και για το Γάλα του Καταναλωτή.

Επόμενο στη λίστα

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

Πορτοκάλι ; Μήλο ; Μανταρίνι; Οι παραγωγοί μας έχουν αυτό που θέλουμε. Ας αποφασίσουμε πως το θέλουμε και ας κάνουμε τη δική μας σειρά χυμών για εμάς, τα παιδιά μας, για όλους τους καταναλωτές, μα πάνω από όλα τιμόντας τον κόπο των παραγωγών.

Επόμενο στη λίστα

ΜΕΛΙ

ΜΕΛΙ

Αγνό Ελληνικό μέλι, απευθείας από τους παραγωγούς μας, κατασκευασμένο με τα κριτήρια των καταναλωτών! Ένα μέλι ποιοτικό αλλά και υπεύθυνο τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς το καταναλωτή.

Ποιός μιλάει για εμάς ;

το Retail Today μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Στη πρώτη σελίδα της πρόσφατης έκδοσης του περιοδικού.

το Food Reporter μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Ένα πολύ όμορφο ολοσέλιδο άρθρο στη πρόσφατη έκδοση του περιοδικού.

Η τηλεοπτική εκπομπή "Ύπαιθρος" μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή όπως αυτή παρουσιάστηκε στο κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας αφιερωμένη στη Μάρκα του Καταναλωτή και μάθετε πολλά για τη πρωτοβουλία των καταναλωτών.

Το BusinessNews μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μέσα στον επιχειρηματικό τομέα με πλούσιες πληροφορίες. Μάθετε περισσότερα.

Η "Ύπαιθρος Χώρα"μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Ένα υπέροχο ρεπορταζιακό άρθρο μίας από τις κορυφαίες κλαδικές εφημερίδες που αναλύει το μοντέλο της Μάρκας του Καταναλωτή και μιλάει για την τρομερή εξέλιξη που έχει η ίδια πρωτοβουλία στη Γαλλία .

Η DAIRY News μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Ένα μαροσκελές και γεμάτο άρθρο που παρουσιάζει τη πρωτοβουλία της Μάρκας του Καταναλωτή.

Η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

και σχολιάζει : «Η Μάρκα του Καταναλωτή,». Η διαδικτυακή πλατφόρμα που κάνει τον καταναλωτή...Αφεντικό!»

Ο Γιάννης Σάρρος μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

"Μία πρωτοβουλία που με προβλημάτισε πραγματικά ευχάριστα και που ο τίτλος Ποιος είναι το Αφεντικο; κατάλαβα ότι δεν αναφέρετε σε κάποια θεατρική παράσταση αλλά σε κάτι που πάει να βγάλει στην επιφάνεια τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας διαδικασίας." Ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου αρχισυντάκτη της εφημερίδας "'Ύπαιθρος Χώρα", όπου μαζί με τον Λάμπη Κώτσου, ιδρυτή και συντονιστή της Μάρκας του Καταναλωτή στη χώρα μας, ανέλυσαν τι είναι η πρωτοβουλία αυτή, ποια τα οφέλη της για τους καταναλωτές, τους παραγωγούς, το περιβάλλον το σήμερα και το αύριο. Ο κύριος Σάρρος, από τους πρωτοπόρους στο αγροδιατροφικό ρεπορτάζ, πρόσθεσε : “Αυτή η αλυσίδα που ξεκινάει από το στάβλο και το χωράφι και τελειώνει στο ράφι των καταστημάτων, έχει έναν πολύ γερό συνδετικό κρίκο σε όλη τη διαδικασία. Αυτός ο είναι ο καταναλωτής που έχει τη δύναμη της επιλογής, θα επιλέξει τις προδιαγραφές των προϊόντων του, θα ορίσει τη τιμή, θα υποστηρίξει το παραγωγό, το περιβάλλον μέσα από διαδικασίες πλήρης διαφάνειας και υπευθυνότητας.”

Ο Εμμανουέλ Μακρόνμιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια της Αγροδιατροφικής Έκθεσης, πήρε ως παράδειγμα κατά τη διάρκεια της επίσημης ομιλίας του, τη Μάρκα του Καταναλωτή "Ποιος είναι το Αφεντικό;", λέγοντας : Η προσέγγιση αλληλεγγύης που ξεκίνησε από τους καταναλωτές προς υποστήριξη στους παραγωγούς, προτρέποντας τους εμπνευστές των startup αυτών εταιριών ακόμη και τους διάφορους παράγοντες να συμμετέχουν πιο ενεργά, αυτή τη συγκεκριμένη προσέγγιση, αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση που μόλις ανέφερα, θα ήθελα να μπορέσετε να τη γενικεύσετε και να αξιοποιήσετε τα 2,4 δισεκατομμύρια λίτρα γάλακτος στη Γαλλία, να δεσμευτείτε σε μια πολυετή σύμβαση βασισμένη στη φιλοσοφία που μόλις ανέφερα.

Το περιοδικό «Olive Magazine»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

Άρθρο της Ελευθερίας Βασιλειάδη για την πρωτοβουλία των καταναλωτών να στηρίξουν τους Έλληνες Παραγωγούς και τον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη Μάρκα του Καταναλωτή «Ποιος είναι το Αφεντικό;»

Η εφημερίδα «Tour Market»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

Άρθρο δημοσίευσε η εφημερίδα Tour-Market μιλώντας για τη Μάρκα του Καταναλωτή και τη δημιουργία προϊόντων από εμάς τους Καταναλωτές!

Η εφημερίδα «AgroNews»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

Δημοσίευση στη στήλη «Επιχειρηματικά Projects» της εφημερίδας «AgroNews» για τη Μάρκα του Καταναλωτή μετά την ομιλία μας στο Αγροδιατροφικό Forum.

Η εφημερίδα «ΦρουτοΝέα»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

Εφημερίδα έγκυρης ενημέρωσης στην Αγροτική Οικονομία.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα «NewsNow.GR»μιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

Η ανταπόκριση των μέσων ενημέρωσης στη πρωτοβουλία μας μεγαλώνει συνεχώς. Άρθρα δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα! Άλλο ένα αυτή τη φορά από το NewsNow.GR

Η συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika 90.1FMμιλάει για τη Μάρκα του Καταναλωτή !

📻🎧Για όσους χάσατε τη συνέντευξή μας στην ραδιοφωνική εκπομπή Weekend Online του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη, δεν έχετε παρά να την ακούσετε με την άνεσή σας εδώ.