ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ας αρχίσουμε εδώ Αποτελέσματα

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σε διαδικασία δημιουργίας

ΓΑΛΑ

ΓΑΛΑ

Γάλα αγελάδος, υψηλής παστερίωσης, πλήρες 3,5%. Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τις προδιαγραφές του και να το διαθέσουμε σύντομα στην αγορά. Το γάλα αυτό θα ανταμείβει τον παραγωγό του στη σωστή τιμή την οποία θα έχουμε επιλέξει εμείς οι καταναλωτές!

Επόμενο στη λίστα

ΦΕΤΑ

ΦΕΤΑ

Ελληνική παραδοσιακή φέτα από αιγοπρόβειο γάλα. Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ελαιόλαδο του καταναλωτή! Αγνό ελαιόλαδο όπως θα το έχετε επιλέξει εσείς οι καταναλωτές! Σύντομα μαζί σας όλες οι προδιαγραφές ώστε να διαθέσουμε στην αγορά το δικό μας ελαιόλαδο.

Επόμενο στη λίστα

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Γιαούρτι από τους παραγωγούς μας για το "Γάλα του καταναλωτή". Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΑΥΓΑ

ΑΥΓΑ

Τα δικά μας αυγά. Τα θέλουμε ελευθέρας βοσκής ; Βιολογικής βοσκής ; Ότι και να διαλέξει ο καταναλωτής θα είναι δική του επιλογή και θα τη στηρίξουμε όλοι γιατί έτσι θα χαρίσουμε στο παραγωγό τους μία καλύτερη τύχη.

Επόμενο στη λίστα

ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΕΥΡΙ

Ένα ακόμη προϊόν επιλεγμένο από εμάς τους καταναλωτές, βασισμένο στις δικές μας προδιαγραφές το οποίο θα ανταμείβει τους παραγωγούς στη σωστή τιμή!

Επόμενο στη λίστα

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Θέλετε σπαγγέτι, ταλιατέλες ή μήπως βίδες; Ολικής άλεσης; Σε τι συσκευασία; Έχοντας τις πρώτες ύλες από τους παραγωγούς μας θα φτιάξουμε όλοι μαζί τη δική μας μάρκα μακαρόνια στη τιμή που θα διαλέξουμε μαζί οι καταναλωτές.

Επόμενο στη λίστα

ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Το βούτυρο του καταναλωτή, επιλεγμένο από τους παραγωγούς γάλακτος που θα συμμετέχουν και για το Γάλα του Καταναλωτή.

Επόμενο στη λίστα

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ

Πορτοκάλι ; Μήλο ; Μανταρίνι; Οι παραγωγοί μας έχουν αυτό που θέλουμε. Ας αποφασίσουμε πως το θέλουμε και ας κάνουμε τη δική μας σειρά χυμών για εμάς, τα παιδιά μας, για όλους τους καταναλωτές, μα πάνω από όλα τιμόντας τον κόπο των παραγωγών.

Επόμενο στη λίστα

ΜΕΛΙ

ΜΕΛΙ

Αγνό Ελληνικό μέλι, απευθείας από τους παραγωγούς μας, κατασκευασμένο με τα κριτήρια των καταναλωτών! Ένα μέλι ποιοτικό αλλά και υπεύθυνο τόσο προς το περιβάλλον όσο και προς το καταναλωτή.

Ας δημιουργήσουμε μαζί τα δικά μας καλά και υπεύθυνα προϊόντα.
Ήρθε η ώρα για εμάς τους καταναλωτές να δημιουργήσουν τα προϊόντα που εμείς θέλουμε. Καλά, υγιεινά και υπεύθυνα προϊόντα.

Η Μάρκα του Καταναλωτή, επιτρέπει σε όλους μας να δημιουργήσουμε συλλογικά τις προδιαγραφές ενός προϊόντος, να το κατασκευάσουμε όπως θέλουμε και να το διαθέσουμε για πώληση στην κατάλληλη τιμή.

Με το να δημιουργούμε τα προϊόντα μας μόνοι μας εξοικονομούμε χρήματα για τη διαφήμιση, εξασφαλίζουμε πλήρη διαύγεια στη διαδικασία και τη παρακολούθηση τους και επανεφεύρουμε μια πιο βιώσιμη και ασφαλέστερη κατανάλωση. Ελάτε μαζί μας!

Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ποιός μιλάει για εμάς ;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, κύριος Εμμανουέλ Μακρόν, πήρε πριν από λίγες ημέρες ως παράδειγμα κατά τη διάρκεια της επίσημης ομιλίας του στη "Γενική Κατάσταση Τροφίμων", τη Μάρκα του Καταναλωτή και ποιο συγκεκριμένα "Ποιος είναι το Αφεντικό;",λέγοντας : Η προσέγγιση αλληλεγγύης που ξεκίνησε από τους καταναλωτές προς υποστήριξη στους παραγωγούς, προτρέποντας τους εμπνευστές των startup αυτών εταιριών ακόμη και τους διάφορους παράγοντες να συμμετέχουν πιο ενεργά, αυτή τη συγκεκριμένη προσέγγιση, αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση που μόλις ανέφερα, θα ήθελα να μπορέσετε να τη γενικεύσετε και να αξιοποιήσετε τα 2,4 δισεκατομμύρια λίτρα γάλακτος στη Γαλλία, να δεσμευτείτε σε μια πολυετή σύμβαση βασισμένη στη φιλοσοφία που μόλις ανέφερα.
"Μπορούμε να στηριχθούμε στο αίσθημα αλληλεγγύης των Ελλήνων και στη δύναμη που έχουμε οι καταναλωτές", εξηγεί ο κύριος Λάμπης Κώτσου, ιδρυτής της εταιρείας της Μάρκας του Καταναλωτή στην Ελλάδα "Ποιός Είναι Το Αφεντικό;" και συνεχίζει: Σήμερα καταναλώνουμε προϊόντα, για πολλά από τα οποία δεν έχουμε ιδέα πως παράγονται, κάτω από ποιές συνθήκες, ποια είναι τα συστατικά τους και τα πραγματικά ωφέλη. Κυρίως όμως αγοράζουμε προϊόντα για τα οποία δεν έχουμε την πεποίθηση ότι πληρώνουμε το σωστό αντίτημο. Το αφεντικό λοιπόν είναι ο καταναλωτής και η ιδέα μας υλοποιείται μέρα με τη μέρα δίνοντας τη δυνατότητα στο κάθε πολίτη να αποφασίζει για το προϊόν και τη ποιότητά του αλλά και για τη τιμή εμποριοποίησής του. Στο τέλος έχοντας εξοικονομίσει και σημαντικό ποσό από τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, οι παραγωγοί των προϊόντων θα ανταμείβονται πολύ καλύτερα.
Μία συνταγή δοκιμασμένη και εξαιρετικά πετυχημένη για την οποία μιλάει ο κόσμος όλος. C'est qui le Patron, ήταν η ιδέα τριών φίλων στη Γαλλία όπου έφερε την επανάσταση. Μόνο με το γάλα πουλήθηκαν σε λιγότερο από 18 μήνες περισσότερα από 50 εκατομμύρια προϊόντα και σήμερα η δύναμη και η αποφασιστηκότητα του καταναλωτή έχει φέρει την αλλαγή στη Γαλλική αγορά, προσφέροντας καλύτερη ανταμοιβή στους παραγωγούς και πλήρη επίγνωση στον καταναλωτή για τα πάντα! Σήμερα Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αμερική, Βραζιλία, Αργεντινή, Μαρόκο, Ελλάδα και άλλες χώρες ακολουθούν το παράδειγμά τους.